G-7VKQB0QN3S

OPTICON Παρασκευαίδης

Image

Τα καταστήματα οπτικών ΟPTICON ΠAΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ με την επιτυχημένη πορεία τους στον οπτικό χώρο με εμπειρία πάνω από 31 χρόνια, χαρακτηρίζονται από το διαρκή εκσυγχρονισμό και εμπλουτισμό με κάθε νέο προϊόν από το χώρο των οπτικών.Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία φακών και σκελετών οράσεως, γυαλιών  ηλίου, φακών επαφής όλων των τύπων και παιδικών   γυαλιών, όλων των επώνυμων οίκων της αγοράς. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η άριστη τεχνογνωσία προσφέρει άριστες  υπηρεσίες,  εγγύηση και άψογη εξυπηρέτηση που ικανοποιεί και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σας συμβουλεύει για οτιδήποτε αφορά στην όρασή σας και σας βοηθά να επιλέξετε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν. Η εκτέλεση των συνταγών και οι επισκευές γίνονται στα καταστήματά μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας για την ακριβή εκτέλεση κάθε συνταγής όλων των ταμείων. Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς γυαλιών ηλίου σε πολλές επώνυμες εταιρίες, στην καλύτερη ποιότητα, σε εξαιρετικές τιμές και το σημαντικότερο, με άψογο service για ότι σας συμβεί. Μπορείτε να βρείτε σε εμάς συλλογές γυαλιών ηλίου μοναδικές και σε κάθε στυλ, ακόμα και σε ασυνήθιστα μοντέλα, να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας καλύψουμε.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Τα προϊόντα μας

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σκελετών γυαλιών οράσεως από γνωστούς σχεδιαστές ανά τον κόσμο για κάθε ανάγκη σας που καλύπτουν με στυλ και διακριτικότητα κάθε πρόσωπο.

Ανάλογα με την πάθηση (μυωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία, υπερμετρωπία) μπορείτε να ταιριάξετε στα γυαλιά σας διαφορετικούς τύπους κρυστάλλων όπως άθραυστα, οργανικά, κρύσταλλα, χρωματιστά, ειδικής λέπτυνσης κ.α.

Διπλωματούχοι οπτικοί οπτομέτρες και έμπειροι πωλητές θα σας εξυπηρετήσουν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή σε γυαλιά οράσεως και φακού επαφής ανάμεσα σε περισσότερα από 2000 σχέδια σε πολλές επώνυμες αλλά και οικονομικές συλλογές.

Επίσης διαθέτουμε κρύσταλλα όλων των εργοστασίων (Zeiss, essilor, Rodenstoc, Hoya, Nikon) για χρήστες υπολογιστών, για νυχτερινή οδήγηση και φυσικά πολυεστιακά για άνετη μακρινή και κοντινή όραση.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς γυαλιών ηλίου σε πολλές επώνυμες εταιρίες, στην καλύτερη ποιότητα, σε εξαιρετικές τιμές και το σημαντικότερο, με άψογο service για ότι σας συμβεί.

Μπορείτε να βρείτε σε εμάς συλλογές γυαλιών ηλίου μοναδικές και σε κάθε στυλ, ακόμα και σε ασυνήθιστα μοντέλα, να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας καλύψουμε.

Στα τμήματα Φακών επαφής που διαθέτουν τα καταστήματα ΟPTICON, εξετάζουμε προσεκτικά τις ιδιαίτερες ανάγκες των ματιών σας (αλλεργία, ξηρότητα, χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, κτλ). Ετσι καταλήγουμε στην καλύτερη δυνατή επιλογή για τα μάτια σας.

Εμείς στα καταστήματα μας, εξηγούμε στους νέους μας πελάτες τη χρήση των υγρών καθαρισμού και είμαστε πάντα διαθέσιμοι για συμβουλές πάνω στο ποιο είναι το καλύτερο υγρό για τους φακούς σας.

Εκτός από την συνταγή του γιατρού σας θα κάνουμε και κάποιες μετρήσεις στα μάτια σας για την σωστή εφαρμογή των φακών που θα επιλέξετε. Η πολυετής εξειδίκευση μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση σε όποιο πρόβλημα μυωπίας, αστιγματισμού, πρεσβυωπίας, κτλ. κι αν αντιμετωπίζετε.

Οι φακοί που διαθέτουμε σε διαρκή παρακαταθήκη είναι: ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ Φ/Ε 1 η 2 ΕΤΩΝ , ΣΥΧΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ μηνιαίους –ημερήσιους Εγχρωμους –σιλικονης υδρογελης Επίσης αστιγματικούς καθώς και πολυεστιακους φακούς επαφής

 Όλων των τύπων υγρά φακών επαφής

1 a 1 b  1 c  1 d 1 e 1 f

Με την εγγύηση των καταστημάτων OPTICON, σας παρέχουμε μια σειρά από ακουστικά βαρηκοΐας με τις οποίες βελτιώνεται σημαντικά τις ακουστικές συνθήκες τις καθημερινότητάς σας και βελτιώνεται το επίπεδο ακοής σας.

Ειδικά βοηθήματα ακοής για όλες τις ανάγκες σας. Σας παρουσιάζουμε μια σειρά από προσιτές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις καθημερινές σας ανάγκες.

Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μας αλλά και το επιστημονικό μας προσωπικό σας παρέχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες στη βαρηκοΐα.

Οι οίκοι που μας εμπιστεύονται (VIDEO)

Τα καταστήματά μας

1ο Κατάστημα

Διεύθυνση επιχείρησης / Our Address:Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ 43 / I.Dragoumi 43 Street

Τηλέφωνα / telephone number:2310-553276

Πόλη / city:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / THESSALONIKI

Που είμαστε
2ο κατάστημα
Που είμαστε

Στείλτε μας μήνυμα

Καταστήματα οπτικών Παρασκευαίδης

Πληροφορίες

Σύντομα κοντά σας